Tarih: 02.10.2025 16:00

CHP Kdz. Ereğli’de devir teslim töreni yapıldı.

Facebook Twitter Linked-in

Törende konuşan Ali Kocamanoğlu, partide birliğin ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Görev sürecinde birlikte çalıştığı yol arkadaşlarına teşekkür eden Kocamanoğlu, "Nasıl ki biz bayrağı aldığımızda başka bir noktaya taşıdıysak, bizden sonra gelen arkadaşlarımızın da aynı inançla daha ileriye götüreceğinden şüphem yoktur. İlçe örgütümüzün yeni başkanına ve yönetimine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yeni ilçe başkanı Zerrin Yılmaz Erdoğan ise yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir kişinin değil, bir davanın partisi olduğunu vurguladı. Görev değişikliğinin mücadelede bir bayrak yarışı olduğuna işaret eden Erdoğan, "Bundan sonra bize düşen birlik içinde çalışmak, halkımızın güvenini kazanmak ve partimizi Ereğli'de en güçlü noktaya taşımaktır. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, ortak akılla yol alacağız. Bu görevi bir makam değil, büyük bir sorumluluk olarak görüyorum" dedi.

Konuşmasında gündeme de değinen Zerrin Yılmaz Erdoğan, Gazze'ye insani yardım taşıyan "Sumud" gemisine İsrail tarafından yapılan saldırıyı kınadı. "Bugünkü zulme, mezalime, darbelere karşı hep birlikte kazanacağız, birlikte başaracağız" diyen Erdoğan, partililere ve katılımcılara teşekkür etti.

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı'ndaki devir teslim töreni, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —